Stappenplan voor een gepersonaliseerde trui met lijntekening van je eigen foto

Het samenstellen van een gepersonaliseerde trui met een lijntekening van jouw favoriete foto, dat doe je zo!

Stap 1
Kies je favoriete foto
Begin met het selecteren van je meest geliefde foto, de afbeelding die je wilt laten omzetten in een line art. Dit wordt het persoonlijke middelpunt van je trui. Kies bijvoorbeeld een bijzondere herinnering van een speciaal moment, een feestje of een vakantie. Het is zo speciaal om zo’n herinnering te vereeuwigen op een kledingstuk of tas.

Stap 2
Upload je foto
Ga naar onze website en upload de gekozen foto. Wij zullen in ons atelier aan het werk gaan om een unieke line art-versie van jouw foto te creëren. Je kunt er ook voor kiezen om de digitale lijntekening achteraf opgestuurd te krijgen, zo heb jij een unieke line-art die je bijvoorbeeld kunt printen voor in een fotolijstje of kunt posten op je social media!

Stap 3
Personaliseer je trui
Je hebt de volledige controle over het ontwerp van je trui. Kies de kleur die het beste bij jouw stijl past. Wil je nog een extra persoonlijke touch? Overweeg om een naam of een speciaal woord op de borst te laten borduren. Of vind je een hartje of ander icoontje op de borst leuker? Zelfs dat is mogelijk!

Stap 4
Kies je line art kleur
Set your creativity free! Je kunt zelf de kleur van de line art bepalen. Ga je voor een subtiel contrast of een gedurfde kleur die echt opvalt? Je kunt bijvoorbeeld een ton sur ton kleur contast kiezen, maar je kunt ook gaan voor kleuren die echt opvallen bij elkaar!

Stap 5
Laat het borduren beginnen
Wij gaan aan de slag met het borduren van jouw unieke line art op de trui. Met uiterste precisie zorgen we voor het beste resultaat. Wij werken met veel perfectionisme in ons atelier, waardoor je altijd blij zult zijn met je borduring.

Stap 6
Klaar om te dragen of cadeau te geven
Je gepersonaliseerde trui is klaar! Deze truien zijn unisex maat, wat betekent dat ze geschikt zijn voor mannen en vrouwen. Hoe leuk is het dan ook om matching truien te dragen met bijvoorbeeld je vriendengroep, vriendinnengroep, familie of je vriend of vriendin! Ze zijn niet alleen geweldig om zelf te dragen, maar ook perfect om als speciaal cadeau te geven aan een dierbare.

Stap 7
Pronk met je unieke stijl
Draag je gepersonaliseerde trui met je eigen foto! Het is zo bijzonder om jouw geweldige herinnering aan iedereen te kunnen laten zien, met je eigen persoonlijke touch. Laat iedereen zien hoe uniek en creatief je bent. Je hebt nu een kledingstuk dat echt jouw persoonlijkheid weerspiegelt.

Stap 8
Herhaal of deel het plezier
Wil je meer truien maken met andere foto’s of ontwerpen? Herhaal gewoon het proces en maak nog meer gepersonaliseerde stukken. Of deel je ervaring met anderen en inspireer hen om ook een gepersonaliseerde trui te maken! Zo leuk!

Stap 9
Geniet van je unieke meesterwerk
Elke keer dat je je trui draagt, herinnert het je aan de speciale herinneringen achter de foto. Geniet van de complimenten die je ontvangt voor het prachtige, persoonlijke kledingstuk!

Vergelijkbare berichten