Handwerk in ons eigen atelier


In ons eigen atelier, verscholen in het hart van ons kantoor, creëren we ware kunstwerken met naald en draad. In ons borduur atelier gaat alles over ambachtelijk handwerk, waarbij elk stiksel doordrenkt is met toewijding en passie. Rosalie en Anne, de oprichters van het Borduur Lab, hebben zichzelf ondergedompeld in de eeuwenoude kunst van het borduren en hebben dit vakmanschap tot in de puntjes geperfectioneerd.

Bij ons begint het hele proces met een blanco canvas – in dit geval, de kledingstukken die we zorgvuldig selecteren. Elk kledingstuk wordt met liefdevolle precisie opgespannen, zodat we een perfect borduurvlak creëren. Dit is waar de magie begint. Onze ontwerpen zijn geen standaard sjablonen; we bedenken en maken alles zelf. Elk ontwerp, elke lijntekening wordt met de hand gemaakt, met oog voor detail en uniekheid.

Als de ontwerpen klaar zijn, komen onze machines in beeld, maar dat betekent niet dat het ambachtelijke gevoel verloren gaat. Integendeel, we stellen de machines zorgvuldig in en begeleiden elk borduurwerk met de hand om ervoor te zorgen dat de kwaliteit helemaal goed blijft. Het is een balans tussen technologie en vakmanschap.

Wat ons onderscheidt, is de persoonlijke touch die we aan elke creatie geven. Klanten hebben de vrijheid om te kiezen uit een breed assortiment aan stijlen, kleuren en materialen, zodat hun kledingstukken een unieke uitdrukking worden van hun persoonlijkheid en smaak. Of het nu gaat om woorden die inspireren, initialen die een erfstuk verfraaien, of een verfijnde lijntekening van een dierbare herinnering – bij het Borduur Lab is alles mogelijk.

Onze focus ligt altijd op kwaliteit, stijl en klanttevredenheid. Onze loyale klantenkring groeit gestaag, en dat is te danken aan de inzet en passie van ons, Rosalie en Anne. We zijn trots op wat we hebben bereikt, maar we zitten niet stil. We blijven streven naar de ultieme ervaring voor onze gewaardeerde klanten.

Om onze toewijding aan persoonlijke creativiteit en vakmanschap nog verder te onderstrepen, hebben we het “Borduur Lab” gelanceerd, een speciale website gewijd aan het personaliseren en borduren van kleding. Hier kunnen klanten hun eigen ontwerpen tot leven brengen of kiezen uit de speciaal voor hen gecreëerde opties. Bij Floritzi’s Borduur Lab, oftewel hét Borduur Lab, staan de mogelijkheden wijd open.

Dus, als je op zoek bent naar kleding die spreekt van ambachtelijk meesterschap en persoonlijke flair, zoek dan niet verder. Ons Borduur Lab is de bestemming waar ambacht, creativiteit en handwerk samenkomen om jouw kledingstukken tot leven te wekken. Elk stuk dat ons atelier verlaat, draagt de stempel van liefde, vakmanschap en uniekheid. Welkom in de wereld van Floritzi’s Borduur Lab – waar handgemaakt in ons eigen atelier een ware kunstvorm is.