Producten

Borduren heeft heel veel voordelen. Borduurwerk staat bekend om duurzaamheid. Door steken rechtstreeks op de stof aan te brengen, blijven de ontwerpen bestand tegen herhaald wassen en slijtage, wat resulteert in een langdurige en aantrekkelijke afwerking. Bovendien straalt borduurwerk professionaliteit en vakmanschap uit, waardoor het geschikt is voor het personaliseren van kleding, accessoires en promotionele items. Het voegt textuur en diepte toe aan ontwerpen en biedt een tastbare aantrekkingskracht die bedrukkingen niet kunnen evenaren. Borduurwerk is veelzijdig, kleurvast, uniek en bestand tegen vervaging.

Bij elk product kun je zelf kiezen hoe je het item wilt personaliseren. Je kunt bijvoorbeeld je eigen tekst, naam, initialen of bijvoorbeeld een speciale datum toevoegen. Daarbij kun je ook je eigen kleuren kiezen, je kiest de kleur van het product en de kleur van de borduurgaren. Ook kun je bij de producten met lijntekening je eigen foto toevoegen. Je kunt echt alle kanten op!

Heb je iets speciaals in gedachten, wat wij niet op de website aanbieden? Stuur ons een mailtje! We zullen samen met jou kijken hoe we het product in werkelijkheid kunnen brengen.

Bij elk product kun je de maattabel bekijken. Zo kun je precies inschatten wat voor maat je moet kiezen. Alle producten zijn unisex maten, dus truien, shirts & hoodies vallen op maat voor mannen en oversized voor vrouwen.

Ja dat kan zeker! Je kunt een mailtje sturen naar klantenservice@borduurlab.nl, dan kunnen we samen met jou kijken wat je precies in gedachte hebt en kunnen we aan de slag met het maken van je product.

Ja, al onze kleding is unisex. Dat betekent dat alles voor vrouwen én mannen geschikt is. Voor mannen valt de kleding op maat en voor vrouwen valt het wat meer oversized.

Bestellen

Klik op het product dat je graag wilt bestellen. In dit product kun je de maat selecteren, de kleuren kiezen en eventueel een tekst toevoegen en je foto uploaden. Je kunt het product toevoegen aan de winkelwagen en de bestelling afrekenen. Zodra de bestelling is doorgekomen, gaan wij aan de slag met het verwerken van jouw bestelling in ons atelier. De productietijd is 1-3 werkdagen, daarna wordt de bestelling verzonden.

Bijna alle foto’s zijn geschikt om te tekenen en te borduren. Twijfel je over de foto? Je kunt ons altijd een mailtje sturen zodat we even met je mee kunnen kijken. Je kunt deze mail sturen naar: klantenservice@borduurlab.com

Het kan zijn dat de bevestigingsmail in de SPAM map is beland. Als dit niet zo is, kun je contact opnemen met klantenservice@borduurlab.nl, we zullen dan samen onderzoeken waar het mis is gegaan en we sturen direct een nieuwe bevestigingsmail.

Verzending & retourneren

De verzendkosten bedragen voor een PostNL pakket met track & trace €4,95. Bij bestellingen boven €50 geldt gratis verzending.

De productie van een bestelling duurt 1-3 werkdagen. Daarna wordt de bestelling direct verzonden.

De verzending van een bestelling duurt normaal gesproken met PostNL 1 werkdag. Als PostNL wat vertraging heeft, kan het zijn dat het pakketje ietsje later bezorgd wordt.

Ja, zodra je bestelling is verzonden, ontvang je een verzendbevestiging met een trackingnummer. Met deze track & trace kun je de voortgang van je pakketje volgen op de website van PostNL.

Gepersonaliseerde bestellingen kunnen helaas niet geretourneerd worden. Mocht je niet tevreden zijn met je bestelling, kun je altijd contact met ons opnemen. We zullen dan samen naar een passende oplossing zoeken. 

Je kunt contact met onze klantenservice opnemen door het contactformulier op onze website in te vullen, een e-mail te sturen naar klantenservice@borduurlab.com of je kunt ons bellen of een WhatsApp bericht sturen op +31 168 760 036. We streven ernaar om binnen 24 uur op je bericht te reageren.