Het Borduur Lab

De website van Het Borduur Lab is gespecialiseerd in het borduren van kleding en andere accessoires. Hier kun je terecht voor alle gepersonaliseerde items die je wilt. Je kunt kiezen uit ons assortiment, maar als je zelf inspiratie hebt voor een gepersonaliseerd item of als je graag je eigen idee wilt laten borduren, kun je contact met ons opnemen en helpen wij je verder.

De naam

De naam Borduur Lab is ontstaan vanuit het idee dat we een echte speciale borduur-omgeving wilden creëren. In ons Borduur Lab maken wij verschillende formules, waaronder de formule tot het ideale product. Wij maken hét drankje van een beetje magie, met wat liefde en ons handwerk waardoor het drankje verandert in jouw perfecte gepersonaliseerde product. 

Magie, liefde & handwerk maken jouw perfecte gepersonaliseerde product

Het ‘zusje’ van

Het Borduur Lab is het ‘zusje’ van de website Floritzi. Op de website van Floritzi verkopen wij trendy modeartikelen zoals, on-trend jurkjes, rokjes, leuke jeans, blouses en tops. Sinds een jaar hebben we nu onze borduurmachine en daarmee zijn we nu een jaar fanatiek bezig met het personaliseren van kleding en accessoires. We willen onze klanten zo goed mogelijk kunnen helpen en daardoor hebben we een speciale winkel gecreëerd gericht op het personaliseren, oftewel borduren. Zo blijft het voor jou overzichtelijk, omdat je hier een assortiment kunt vinden van alleen gepersonaliseerde artikelen. 

Gepersonaliseerde hulp in onze gepersonaliseerde winkel

We kunnen je in deze winkel de perfecte persoonlijke hulp bieden als je ergens niet aan uit komt of als je nog hulp nodig hebt. Twijfel je over de kleurkeuze of weet je niet zeker of de foto voor je lijntekening de juiste foto is? Laat het ons gewoon weten! Wij, Anne & Rosalie, staan altijd voor je klaar om je te helpen. Klik hier om naar onze contactmogelijkheden te gaan.