Over ons

Rosalie en Anne, twee ondernemende jonge meiden, waagden twee jaar geleden de sprong in het diepe en begonnen hun eigen bedrijf: Floritzi, een bloeiende kledingwebshop. Wat begon als een assortiment van trendy kleding voor jonge vrouwen en meiden, is inmiddels uitgegroeid tot veel meer. Floritzi heeft zich gespecialiseerd in het bieden van unieke gepersonaliseerde kledingstukken en accessoires. 

Met veel toewijding en passie hebben Rosalie en Anne de kunst van het borduren meester gemaakt. Ze hebben hun klanten een unieke manier gegeven om hun kleding te personaliseren en te laten opvallen. Of het nu gaat om initialen op een stijlvolle blouse, een naam op een trendy jasje of een motiverende quote op een comfortabele hoodie, Floritzi’s borduur atelier maakt het mogelijk. Ze hebben een breed scala aan stijlen, kleuren en materialen waaruit klanten kunnen kiezen, zodat iedereen zijn eigen persoonlijke touch aan zijn kleding kan geven.

Met hun constante focus op kwaliteit, stijl en klanttevredenheid is het super tof dat Floritzi een groot succes is geworden. Het bedrijf heeft een trouwe klantenkring opgebouwd die steeds groter wordt. Rosalie en Anne zijn trots op wat ze hebben bereikt en blijven zich inzetten om hun klanten de beste ervaring te bieden.

Vanuit Floritzi is er een aparte website opgericht, gespecialiseerd op het personaliseren en borduren van kleding. Hier kun jij terecht voor alle creativiteit die jij in je hoofd hebt, je kunt zelf een ontwerp bedenken en laten maken. Maar je kunt ook kiezen voor een ontwerp dat wij speciaal voor jou gemaakt hebben. Je kunt alle kanten op! Woorden, initialen, lijntekening van een foto, bij Floritzi’s Borduur Lab, oftewel hét Borduur Lab zit je altijd goed.

Of je nu op zoek bent naar trendy kleding voor jezelf of naar hoogwaardige bedrijfskleding voor je team, Floritzi’s Borduur Lab is dé plek waar je moet zijn. Laat je inspireren door het ruime assortiment en personaliseer je kleding op een unieke manier. Ontdek waarom Floritzi’s Borduur Lab synoniem staat voor stijl, kwaliteit en persoonlijkheid.

Jonge onderneemsters Rosalie van der Horst & Anne Spaan creëren een webshop voor unieke, gepersonaliseerde kleding & accessoires met stijlvol borduurwerk.